HomeLive GreenStoreDistributorsCariersAbout UsContactLog In
(1 PRODUSE)

Confidentialitate  Compania care administreaza site-ul http://www.biosmell.ro/, numita in continuare S.C. Biosmell Corp S.R.L cu sediul in Str. Ghencea nr. 36, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/2165/2011 CUI: 28092390.

  Biosmell.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

  Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Biosmell.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Biosmell.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

  Biosmell.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Biosmell.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date..

  Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. S.C. Biosmell Corp SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

    · dreptul de a cere S.C. Biosmell Corp SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

    · dreptul de a cere SC Biosmell Corp SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

    · dreptul de a cere S.C. Biosmell Corp srl. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale; 4. dreptul de a cere S.C. Biosmell Corp srl. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

  Incercarea de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul biosmell.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului biosmell.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@biosmell.ro.
Informatii
Despre Noi
Termeni si Conditii
Confidentialitate
ANPC
Sitemap
Plata si Livrare
Cum Cumpar
Cosul Meu
Metode de Plata
Transport si Retururi
Produse
Odorizante Auto
Odorizante de Camera
Odorizante Pet Zone
Cont Client
Inregistrare
Recuperare Parola
Istoric Comenzi