HomeLive GreenStoreDistributorsCariersAbout UsContactLog In
(8 PRODUSE)

Cum cumpar  Pentru a cumpara de la Biosmell.ro trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Va puteti inregistra folosind butonul Cont/Inscriere sau dupa ce alegeti produsele, in cosul de cumparaturi.

  In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul Adauga in cos din pagina produsului sau din listele de categorie. Produsul este adaugat in acea clipa in cosul de cumparaturi.

  In momentul incare ati adaugat un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici vedeti toate produsele adugate, puteti modifica produsele si numarul de bucati comandate . Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

  In momentul in care v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu mai trebuie modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul Trimite Comanda. Sunteti directionat pe pagina in care se solicita informatii despre adresa de livrare si se confirma datele personale. Puteti introduce in contul Dumneavoastra de client oricate adrese de facturare si livrare, date personale, numere de telefon si firme, selectand la fiecare comanda pe cele pe care le doriti. De asemenea, aici se stabileste modalitatea de plata. Aceasta poate fi la livrare, prin ordin de plata, rate online sau plata la sediu numerar sau prin POS cu card bancar. Dupa ce completati si verificati datele, apasati butonul Trimite Comanda.
Informatii
Despre Noi
Termeni si Conditii
Confidentialitate
ANPC
Sitemap
Plata si Livrare
Cum Cumpar
Cosul Meu
Metode de Plata
Transport si Retururi
Produse
Odorizante Auto
Odorizante de Camera
Odorizante Pet Zone
Cont Client
Inregistrare
Recuperare Parola
Istoric Comenzi