HomeLive GreenStoreDistributorsCariersAbout UsContactLog In
(12 PRODUSE)

Certificarea EnviroKleen  Prin viziunea noastra si grija pe care cu totii ar trebui sa o purtam pentru mediul inconjurator, ne-am decis inca de la infiintarea companiei, sa promovam produse care au un impact cat mai mic asupra mediului inconjurator. Astfel, compania BioSmell Romania, comercializeaza produse care sunt pe cat posibil lipsite de substante daunatoare mediului sau utilizatorilor lor, bio-degradabile si cu ambalaje reciclabile.


Suntem mandri de certificarea EnviroKleen eliberata de Compania ChemTel Inc (http://www.chemtelinc.com) prin programul produselor prietenoase cu mediul. Aceasta certificare se ofera produselor care au cel mai mic impact asupra mediului si sunt sigure pentru consumatori, fie ei casnici sau industriali, iar odorizantele auto si de camera California Scents indeplinesc conditiile pentru prestigioasa certificare Envirokleen.

 Aici, la BioSmell Romania, intelegem ca avem o responsabilitate pentru natura si ceea ce ne inconjoara, de aceea in fiecare zi ne transpunem promisiunea in actiuni.

Ghidati de principii de integritate, ne desfasuram operatiunile intr-o maniera care protejeaza mediul, sanatatea si siguranta angajatilor, clientilor, partenerilor de afaceri si publicului larg.
Informatii
Despre Noi
Termeni si Conditii
Confidentialitate
ANPC
Sitemap
Plata si Livrare
Cum Cumpar
Cosul Meu
Metode de Plata
Transport si Retururi
Produse
Odorizante Auto
Odorizante de Camera
Odorizante Pet Zone
Cont Client
Inregistrare
Recuperare Parola
Istoric Comenzi